Menukaart volgt
À LA CARTE
CALAMARIS
witte bonen salade | gereduceerde sinas | zoete aardappelcrème | haringkuit
OF
GEROOKTE EENDENBORST
mango chutney | kerrie humus | crunchy tortilla
POMPOENRISOTTO
parmesaan | bitterkoekjes | salie
KARNI STOBÁ
gele rijst | doperwt | piña colada
OF
ZEEBAARS OP DE HUID GEBAKKEN
saus krioyo | coulis van paprika
PASTÉIS DE NATA
bloedsinaasappelsap | limoencrème | oreocrumble
Menukaart volgt
À LA CARTE
Bijpassend wijnarrangement € 19,50 (voor- hoofd- en nagerecht)
GEROOKTE WILDZWIJNHAM
dressing van Manuka honing en Dijon mosterd | gemarineerde bospaddestoelen | geroosterde walnoot
OF
SOEP VAN DE CHEF
OF
SALADE MESCLUN
gebrande geitenkaas | witlof, hazelnoot | laurier | mosterdzaad | ingelegde rode biet
GEBAKKEN HERTENBIEFSTUK
aardappelpuree | rode kool | spruitjes | in rode port gestoofd peertje | een jus van kruidkoek
OF
VISSPECIALITEIT VAN DE DAG
OF
PARELGORT
romige bospaddenstoelensaus | rucola aangemaakt met olijfolie | Parmezaanse kaas | gepocheerd ei
TARTE TATIN
appel | karamelsaus | verrijkt met room | boter | kaneelijs
OF
BRUINE CHOCOLADE MOUSSE
crumble van Bastogne | witte chocolade ijs
OF
CRÉME BRULEÉ
herfstspecerijen | kletskop | stoofperenijs
Menukaart volgt
Menukaart volgt
Menukaart volgt
À LA CARTE
OPTIONEEL: Wijn arrangement € 18,- (3 glazen), Speciaal bier arrangement € 15,- (3 glazen)
GEROOKTE EEND
crème van peen | ingelegde kumquat | krokante wortel | olie van sinaasappel | steranijs
WILD BOUILLON
truffel schuim | gedroogde olijf | brioche croutons
HERTEN PEPER
stoofpeertje | gebakken spruitjes | gemarineerde rode kool | pommes fondant
WARME APFELSTRUDEL
salty caramel ijs | appel meringue | vanille schuim
À LA CARTE
SNIJPLANKJE MET ANTIPASTE OM TE DELEN
PIZZA
OF
PASTA SPECIAL VAN DE WEEK
TIRAMISU
OF
SGROPPINO
Menukaart volgt
Mede mogelijk gemaakt door
Copyright © 2013 - 2023, Alphense fijnproevers . Alle rechten voorbehouden